Assalamualaikum w.b.t


          
           Pada 14 september 1997 lahirlah seorang puteri sulung yang comel yang bernama Atiqah Binti Mohd Azmi,hasil usaha yang keras lagi padu dan jitu daripada sepasang suami isteri yang gigih berusaha iaitu Mohd Azmi Bin Mansor bersama isteri beliau Azian Binti Yaacob *good teamwork ;)* Hihi

          Biasa dikenali sebagai Tiqah/Iqa/Mox. Aku boleh gila meroyan kalau orang panggil aku 'hoi',bapak gua bagi nama kemain sedap lagi,pendek je kot takdenya sampai dua tiga nama. Hm,aku jugak boleh meroyan kalau orang salah eja nama aku,contoh nama aku sepatutnya 'ATIQAH' dia pi tulis 'ATIKAH',taktahu kenapa tapi aku taksuka. Faham?

         Rupa? Takdelah cantik  mana,biasa-biasa je tapi comelnya masih ada hihihihi -kalau ada yang terasa nak muntah sila pergi ke bilik air dengan kadar segera ye.- Yes,Allah had sketch it well.Alhamdullilah (Y) Hm,ketinggian? Hey normal lah pendek,perempuan melayu sekarang ni makin pendek makin comel okey hihi.

         Mula berblogging sejak di tingkatan 1 dan sehingga sekarang,masih berblogging tetapi ikut mood bila mau update. Maaf selalunya update cerita mengarut. Peace ^^V

No comments: