Friday, 15 March 2013

Pengawas Percubaan ? me ?

Assalamualaikum wbt

  Salam Jumaat buat semua,minggu ni penuh dengan cerita nak cerita panjang-panjang malas nak taip so kita tulis sinopsis je lah ek ? haha pun boleh lah. Harituh,aku kena tahan sebab mungkin kerongsang,mungkin skarf hitam,mungkin sebab pakai tudung cotton pergi sekolah then ada lah 'akak' senior ni,pengawas for sure dia tarik lengan aku,boleh tahan kuat lah,then i stop for a while after that i shout my friend name 'HAFIZAH ! NAMA AKU OKAY' si Hafizah tuh tahu kalau aku tunjuk muka kiranya aku ada buat salah,tapi akak pengawas tuh still tak puas hati,ergh aku taktahu kenapa.Sakit hati ! Kes tuh aku takkisah lagi.then aku pun buat tahu macam takde ape jadi fuhhhh

Kes ke-2 ni pulak time dekat depan kelas tetibe datang lah akak pengawas tuh *the same person* dengan sesedap hati dia menjeling sejauh 90 darjah selama 2 kali peh peh peh dah kenapa ? Memang sedih lah kalau dia kena bahan dengan aku kan ? siapa suruh dia berani-berani buat mcm tuh ? hahahaha.

Okay the big big problem start here;for your information SAYA ATIQAH BINTI MOHD AZMI telah berjaya menjadi PENGAWAS...................PERCUBAAN ! hahahaha percubaan baru wkwkw tapi tulah terlalu banyak cabaran,cubaan dia pulak selama 3bulan peh peh lama tuh larat ke aku nanti ? Hm gettin' nervous,tapi lek lah hari isnin baru start omomomomom. Yang paling takbest nya orang yang aku bahan tuh adalah BIRO DISIPLIN PENGAWAS hahahahahahaha,memang masak lah aku kan ? tapi kisah apa aku,kalau dia nak guna kuasa untuk balas dendam jugak AKU TAKTAKUT huhuhu aku tahu salah aku apa,dah dia kena jadi professional dalam hal ni,bye x


No comments: